Вече талената

Позивамо вас да нам се придружите и ове године на трећој Хуманитарној вечери талената коју припремају ученици Угоститељско – трговинско – туристичке школе.
У ресторану Угоститељске школе 01.12.2022. у 19х одржаће се Хуманитарно вече талената у оквиру којег ће се представити ученици наше школе кроз своје таленте и вјештине. Вече је хуманитарног карактера, а прикупљени новац биће дониран у сврхе лијечења бебе Димитрија из Бијељине. Потребно је прикупити 90 000 еура за лијечење, а ми се надамо да ћемо на овај начин барем мало допринијети.
Ученици ће представити своје таленте (пјевање, плес, поезија, свирање, фотографија, сликарство), вјештине кулинарства и угоститељства, као и своје спортске успјехе.
Изложени умјетнички радови су продајног карактера, а прикупљени новац биће дониран у сврхе лијечења бебе Димитрија. Такође, у ресторану школе биће постављена кутија за добровољне донације.
Уз закуску припремљену и постављену од стране наших вриједних ученика (кулинарских и угоститељских техничара) и њихових ментора позивамо вас да заједно прославимо младост и иницијативу, као и да помогнемо малом Димитрију да превазиђе овај тежак период.

Улаз је слободан и све сте добродошли.