Фондација за хотелску обуку

Угоститељско трговинско туристичка школа од септембра 2017. године постала је члан удружења за хотелску обуку „La Fondation pour la Formation Hôtelière”, чије се сједиште налази у Женеви. Сарадња директора и професора наше школе са фондацијом кренула је узлазном путањом након семинара у Бањој Луци, када је договорено и присуство на семинару у Одеси 2018. године. Поред стручних семинара које организује у сарадњи са својим чланицама, фондација донира опрему и инвентар за угоститељство и хотелијерство, која помаже чланицама да прате трендове и имају што квалитетније услове за рад са својим ученицима и студентима. Више информација о фондацији прочитајте на њиховом сајту http://www.lafondation.org/.

Фондација је нашој школи у мјесецу марту донирала опрему за куваре и конобаре у вриједности од 10 000 КМ. Наши ученици ће се сада још квалитетније обучавати и напредовати у струци. Овом приликом у име ученика, колега професора, управе, директора школе, и у своје лично име захваљујем се фондацији за изузетну донацију и радујем се будућој сарадњи и размјени искустава.

Посебну захвалност упућујем професорици енглеског језика Јелени Марчић на преводу многобројних дописа и молби захваљујући којима смо добили донацију.

Предраг Тошић, професор