Светосавска награда

Поводом школске славе – Светог Саве, најбољи ученици бањалучких средњих школа су добили заслужене награде. Одлуком наставничког вијећа наше школе, ове школске године награда је отишла у руке ученице Милице Кос. Милица је присуствовала свечаности која је одржана у Банским дворима и тамо добила награду која јој припада.

Милица Кос је ученик чијим се успјесима сви поносимо. Има све петице и примјерно владање. Освојила је прво мјесто на школском такмичењу 2016. године, сребрно признање на Гатус-у, учесница је три међународна омладинска кампа, волонтер је на многим догађајима као што су: двадесет година ОКЦ-а, Козара етно, Љето на Врбасу, Кестенбург, Анима Фест и Ноћ истраживача. Добитница је награде за посебан допринос волонтирања РС. Чланица је савјета ученица, М Ресурса, Омладинског савјета РС. Посједује и сертификат из обуке у области Зеленог-еко туризма и пројектног менаџмента.

Надамо се да ће Миличини успјеси бити мотивација и другим ученицима у постизању што бољих резултата у учењу и раду, као и што бољој афирмацији наше школе.

Честитамо Милици на заслуженом признању.