Rotari бал 2017

Дана 02.12. 2017. године у просторијама Банског двора одржан је традиционални годишњи хуманитарни Rotari бал.
На наше велико задовољство, ове године су ученици наше школе имали прилику да покажу своје знање, креативност, ентузијазам и посвећеност. Управо су они били задужени за добру храну и услугу на овој свечаној манифестацији.

Више од 50 ученика (од II до IV разреда, конобари, кувари, посластичари, туристички техничари) је учествовало у припреми и реализацији овог догађаја. Њихова задужења су се односила на дочек званица, припрему хладних предјела, експоната, посластица и воћа, као и на послужење. За топла предјела и јела биле су задужене колеге из хотела Босна.
Желимо нагласити да су чланови Rotari клуба одлучили да сва прикупљена средства донирају нашој школи за набавку потребне опреме за кабинете практичне наставе, како би ученици имали квалитетније услове за свој рад и учење.
Овом приликом желим у име ученика, колега професора, управе школе и у своје лично име да се захвалим предсједнику господину Илији Трнинићу као и свим члановима Rotari клуба Бања Лука на донацији. Највише захвалности им упућујем што су вјеровали у наше ученике и њихову способност да одраде овако велики и спектакуларни догађај.

Мр Предраг Тошић
Професор практичне наставе