Такмичење у Москви

Тема “Обнављамо традицију. Васкрс.”
Ученици Ивана Керезовић и Дразен Суботић освојили су три златна признања.
Москва ~ Русија 24-29.04.2017
Било је напето, напорно али и чаробно. Остају нам прелијепе успомене и дивна пријатељства :).
Хвала свим драгим пријатељима на подршци, хвала управи школе (највише Маји В., јер је сваки дан питала, звала и бринула о нама), свим колегама и ученицима. Хвала Ивани и Дражену што су најбоље представили нашу школу, традицију, град, гастрономију, државу. Хвала њиховим родитељима што су ми указали повјерење и дозволили да их поведем у Русију.
Хвала Алли и Софији , оне су одрадиле лавовски дио посла и мислим да смо баш захваљујући њиховом залагању и кренули на овај пут и такмичење.
Хвала Миши кувару и његовој породици, Миши и свим драгим људима из представништва РС у Русији, хвала и нашем возачу Неши . Хвала Таци (нашој бившој ученици) што је дошла да нас подржи док смо се такмичили.
Хвала господину Предсједнику РС, хвала шефу представништа РС у Русији, као и директору наше школе.
Нашим пријатељима из ТОБЛ-а, ТОРС-а, етно групи Траг, КУД Пискавица, фирмама Пађени и Садагоси, ресторану Агапе, Котањи зачинима.
Хвала госпођи Весни Сточанин која је дошла испред амбасаде БиХ да подржи наше ученике.
Мало смо промовисали и нашу ракију (и то домаћу), затим пиво Нектар, воду Вивиа, сокове Витаминка :).
Посебно желим да се захвалим свим медијима, новинама, порталима, радију, тв и свим пријатељима који су толико лијепих ријечи написали о успјеху наших ученика.
Немам начина да искажем оно што осјећам, зато вам на овај начин свима указујем поштовање и од срца вам се захваљујем што сте омогућили да наши ученици барем на кратко остваре своје снове.
До неког новог путовања и такмичења, лијеп поздрав.