Визија будућности

Визија будућности

У времену интензивних реформи у школству, наша школа тежи да постане дио модерног васпитно – образовног система.

Кроз примјену модерних метода у настави школа учвршћује своју позицију међу онима који препознају да се висок ниво образовања може у данашње вријеме постићи само великом посвећеношћу свих учесника у васпитно- образовном процесу.

Осавремењивањем кабинета и проширењем активности у практичној настави, школа тежи да побољша квалитет будућих кадрова који се школују у нашој школи.

Велики број признања освојених на такмичењима широм региона потврђују велико залагање професора практичне наставе, као и посвећеност ученика да у свом послу буду добри, бољи од других.

Због велике потражње за квалитетним кадровима који се школују у нашој школи, ми препознајемо заинтересованост за наше образовне профиле, а трудићемо се да у будућности ученицима понудимо и нове образовне профиле.

Циљеви

  • Континуирано побољшавати квалитет наставе;
  • Пратити трендове туристичко-угоститељских грана привреде;
  • Осавремењивати методе учења и прилагођавати наставни процес захтјевима тржишта;
Ученици наше школе постижу велике успјехе на домаћим и међународним такмичењима. Посвећеним радом и преданошћу наставног и другог стручног кадра, сигурни смо да ће наша школа и у будућности задржати једну од водећих улога у образовању туристичког, трговачког и угоститељског кадра у читавом региону.