Директор

Директор школе

др Борис Спасојевић, доктор економских наука


Драги ученици, поштовани родитељи и професори, уважени пријатељи,
Пожелио бих вам добродошлицу на званични сајт Угоститељско-трговинско-туристичке школе у Бањој Луци и уједно истакао неколико, по мом мишљењу, битних ствари. У нашој школи се образују перспективна занимања, усклађена са стратегијама развоја Републике Српске и захтјевима тржишта, како домаћег тако и иностраног.

Наши ученици, вођени знањем и креативношћу својих професора, одлазе на многобројна такмичења и по неписаном правилу увијек нас обрадују најсјајнијим одличјима. То је доказ да се квалитетно ради у школи, доказ добре организације и логистике, непресушног ентузијазма, а то посебно добија на значају у бременитим временима као што је садашње. У скоријој будућности очекујемо значајније побољшање материјалних услова за рад, подизање наставног процеса на виши технички ниво, што ће олакшати усвајање знања нашим ученицима, учинити угоднији рад и стручно усавршавање професорском кадру, а све с циљем што боље промоције наше школе.

Овај сајт је идеалан начин представљања школе у духу савремених технологија, а у исто вријеме и једноставано средство да се сви заинтересовани, на једноставан и брз начин, информишу о свим актуелностима везаним за нашу школу.
У нади да ћемо од сада имати још бољу сарадњу, срадачно вас поздрављам!

Д и р е к т о р
др Борис Спасојевић